Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Lysmageren.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Lysmageren.dk

 

Dokumentation og vejledning

Såfremt der findes produktbeskrivelse og brugervejledning til varen, følger disse med din leverance fra Lysmageren.dk. Ønsker du uddybende rådgivning fra Lysmageren.dks side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstid og transport

Levering af varer fra Lysmageren.dk anses for sket, når du som forbruger får varen leveret.
Leveringstiden på varer på lager, er 2-4 hverdage.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Lysmageren.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, [Firmanavn] har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling

I vores butik kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel. Alle priser i Lysmageren.dk – på web-adressen www.lysmageren.dk – er inkl. moms.

 

Fortrydelsesret

Lysmageren.dk yder 14 dages fuld fortrydelsesret – gældende fra den dag, du modtager dine varer. Lysmageren.dk skal underrettes om fortrydelsen senest 14 dage efter den dag varerene er leveret. Herefter skal du, som køber sende varerne retur inden for 14 dage efter din underretning til Lysmageren.dk

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der må være forbundet med at returnere varen.

 

Fortrydelsesret, hvis varen er brugt

Du har fortrydelsesret på en brugt vare. En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, vil der forekomme en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til anden forbruger. En evt. værdiforringelse fratrækkes refunderingen.

Ved returnering har du som køber ansvaret for varerne – indtil disse er Lysmageren.dk i hænde.

Varer der af nødvendige årsager er plomberede eller forseglede – kan ikke refunderes, såfremt du som køber bryder forseglingen eller plomberingen.

 

Reklamation

Lysamageren.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, som omfatter materiale- og fabrikationsfejl ved varernes normale anvendelse.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lysmageren.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.